20 srpnja 2009

Vikend na Medvednici


Subota je po prognozi trebala biti vrlo promijenjiva i tako je bilo. Srećom termin treninga pomakli smo dovoljno rano da izbjegnemo prolom oblaka, ali već na Medvedgradu se dalo zaključiti da se sprema podosta kiše. U principu odradili smo lagani trening sa nešto brda kako bi Kreši pokazali teren na kojem će slagati treninge idućih mjesec dana. Meni osobno možda je bilo i prelagano, ali pasalo mi je opušteno raspoloženje i svježi sljemenski zrak. Ivana ovaj puta nije mogla odraditi trening jer ju je posao odveo u Slavoniju, ali nadonadila je to idući dan sa čak i više uspona. jan i ja smo u međuvremenu brali maline. izvrstan ručak na Runolistu upotpunio je dan. Na povratku još jedno brzinsko stajanje i hranjenje mački kod roditelja. na slici pogled sa Runolista prema Zagrebu.

Danas je trening u Maksimiru u 18:00. Očekujemo rad i znoj, a početak OOnline trke preskačemo. Dolazimo na zadnja dva dana.

U Kineskom Tajpehu prošlo je sve relativno očekivano. Hubman je pobijedio na srednjim stazama, Alliston kod djevojaka ispred Minne Kaupi, a ekipno su trijumfirali Rusi. Thierry i Simone su propustili ovu trku vjerojatno zbog priprema za WOC.

U međuvremenu se vratila i ekipa iz Austrije, vjerujem puna dojmova i dobrih treninga i trka.

Na O-ringenu naši skupljaju marljivo trke. U ukupnom plasmanu najbolje stoji trenutačno Lea koja je 80., Neda je 83., Timo 118., a Karlo 152. najbolji plasman do sada ostvarila je Lea prvi dan kada je bila 69.

Službenu galeriju slika sa ISAR-a možete vidjeti ovdje.

Nema komentara:

Objavi komentar