24 srpnja 2009

Via Slovenija


Vikend se bliži. Ovaj tjedan unatoč godišnjim odmorima vidio sam dobar dio naših reprezentativaca i orijentacista. Jedan od razloga je naravno i podjela Trimtex dresova koji su stigli. Kao i uvijek kasne, cijene su veće nego očekivano, ali barem je dres napravljen profesionalno i tu nemamo nikakve zamjerke. Interes za dresove je poveći pa ako stvarno netko želi naručiti dres možemo vidjeti koliko bi se ljudi sakupilo, pa da se napravi nova narudžba. Javite se - veličine su od 150, XS, S, L, XL do XXL ako se ne varam. Polako se slaže i itinerar puta za WTOC i WOC. Sve u svemu recimo da ide svojim tokom.

Sutra idemo za Sloveniju. trčati ćemo na OOnline cupu zadnja dva dana. Prema rezultatima vidim da su tereni očekivano teški i tehnički zahtjevni pa će to biti dobra priprema za WOC. Konkurencija je solidna, a rezultat ovaj puta nije imperativ jer ionako nismo trčali prva tri dana. Treba ići što točnije u brzini koja je primjerena terenu.

U međuvremenu idem još na sastančić vezano za ISAR trku. Ako trka ide iduće sezone možda se klub i ponešto aktivnije uključi u cijelu stvar. Vidjeti ćemo.

U Švedskoj danas završava O-ringen. Naši su svi uspješno završili svih pet dana bez diskvalifikacija. Karlo je utrčao prije 8 minuta, a čini se da je Neda danas imala najbolji dan jer se trenutačno nalazi na 60. mjestu. Timeka i Leu danas razdvaja 16 sekundi po dužini boravka na stazi, ali naravno i staze su bile drugačije. Postoje ideje da bi se u skorije vrijeme zaputili u malo većem broju prema Švedskoj, ali tko zna šta nam nosi recesija i kriza. Povratak Vihoraša očekujemo sredinom tjedna, pa onda slijedi i koja informacija iz prve ruke.

Nema komentara:

Objavi komentar