Orijentacija - knjiga

98 STRANICA U BOJI, VIŠE OD 70 FOTOGRAFIJA, ILUSTRACIJA I GRAFIKA
Naučite sve o orijentacijkom sportu na jednom mjestuKNJIGA ORIJENTACIJA - PRIRUČNIK AKO STVOREN ZA VAS
Imajte osjećaj da ste slobodni, zaboravite na sivilo svakodnevnice, osjetite miris prirode. Vratite se kući kao drugi čovjek.  Svatko tko se bavi sportom u prirodi, s
  druge strane svojih vratiju – zna za ovakve osjećaje, koje nam samo priroda može pružati.

NAMJENA
Namjena priručnika je i da svim orijentacistima i zainteresiranima u Hrvatskoj i okolici pomogne da na jednom mjestu nađu osnovne informacije o ovom prekrasnom obiteljskom sportu.

CIJENA KNJIGE - PRIRUČNIKA
Cijena priručnika je 140kn po pojednimo primjerku. U slučaju narudžbe većeg broja primjeraka odobravamo popust.

O PRIRUČNIKU

             Priručnik je zamišljen kao prvi odgovor na osnovna pitanja o orijentaciji, a kao pomoć uz predavanja i praktične vježbe koje čine osnovu savladavanja vještina ovog vida sporta i rekreacije. Plod je dobrovoljnog rada sa željom da dugogodišnje iskustvo članova Orijentacijskog kluba "Vihor" bude od koristi i drugima. Tekst i sadržaj prilagođeni su osobama koje se po prvi put susreću sa orijentacijom. Osim osnovnih informacija o sportu naići ćete i na korisne savjete iskusnih natjecatelja vezane uz snalaženje na terenu, sudjelovanje u natjecanjima, prehranu, treniranje, ozljede i opremu.

Ovo izdanje upotpunjeno je novim sadržajima, a izgled priručnika i dalje je podložan promjeni, te je svaka vaša sugestija i rasprava dobrodošla. Priručnik neka vam bude osnovna nit vodilja u otkrivanju orijentacije, a svaki vaš dolazak na vježbe i predavanja predstavljat će dodatnu stranicu koja će vam pomoći da steknete cjelokupan uvid u tajne orijentacije. Sklapanjem svih stranica u jednu cjelinu dobit ćete dovoljno informacija da sa sigurnošću možete u svakom trenutku krenuti u otkrivanje novih prirodnih izazova koje pruža ovaj jedinstveni obiteljski sport namijenjen svima. U nadi da će vam priručnik pomoći, želimo vam ugodan boravak u prirodi uz dobro društvo, stotine otkrivenih kontrola i uspješno savladavanje svih prepreka na vašem putu.

ENGLISH - ABOUT THE BOOK


The booklet gives basic information on orienteering, compass usage, maps, basic techniques and orienteering tactics. You can find out how to use Sport Ident, or basic control card, and learn about orienteering equipment and all orienteering disciplines.
The purpose of the booklet is to give basic information to all newcomers in the sport of orienteering on orienteering schools. The booklet also serves as an information source for experienced runners.

Buy it now / kupi odmah