02 srpnja 2009

Ipak kiša




Jučerašnji trening po kiši bio je čisto osvježavajući i ugodan. zagrijavanje, sprintevi, poskovi, rastezanje, tempo trening. Sve skupa oko 90 minuta rada. Ekipa standardna, Krešo, Ivana, Helena, Vladimir, Iva i Mario. Tempo trening sam iskoristio za mekšu podlogu pa sam dobar dio trčao po travi i ispod nasipa. Pravi gušt uz kapljice znoja i kiše.

Iva i Mario odradili su zadnji trening sa nama prije odlaska na JWOC. Nadamo se solidnim rezultatima i ponajprije jednim velikim iskustvom koje će steći. A koliko Vas se sjeća Juraja Stanića, Jelene Telišman, Sandra Ruotola, Kristiana Korpera, Gorana Švračića, Saše Glagolić, Ivana Puneka, Danijela Fabijanića i ostalih koji su nekad davno branili boje Hrvatske na juniorskim prvenstvima. Šteta da ih više nema u našim sportskim krugovima, ali nadamo se ipak da da će se jednog dana vratiti sa svojim klincima.
A na današnjim slikama ekipa sa povijesnog prvog JWOC-a u Švedskoj1990. Godinu dana kasnije uslijedilo je i prvo nošenja hrvatskih obilježja na JWOC-u u Berlinu 1991.

Nema komentara:

Objavi komentar