21 srpnja 2009

Do iznemoglosti



Ponedjeljak, uobičajeni dan za Krešine male smicalice. Koliko mi je u subotu bilo lagano, toliko je jučer bilo teško. Uobičajeno zagrijavanje, laganini pa vježbe snage. Očekivali smo tri serije u poligonu od 4 vježbe sa po 15-20 ponavljanja, a dobili dvije serije do otkaza. To znači da svaku vježbu radimo dok više ne možemo. još je prva serija nekako prošla, ali već druga je značajno umanjila broj ponavljanja. Treba još žganaca jesti da to odradimo kako spada. Nakon svega istezanje i prebacivanje na fartleke. Napravili smo pet izmjena i sve u svemu dobar trening. Za srijedu nam je već najavljeno druženje sa obroncima Medvednice. Ako ima zainteresiranih okupljanje je u 17:45 na kućici iznad Šestinskog Lagvića.

U svijetu ništa nova. Jučer sam imao internacionalni dan u uredu. Prvo se Paco navratio nakon izvrsnih trka u Francuskoj (pala je i pobjeda za boje Vihora), a nakon njega su došli i Dunja i Gerrit. Svima je iduće odrediše OOnline.

Na O-ringenu naši su podesili nišanske sprave i treći dan svi ostvarili solidne rezultate. kako trka još u ovim trenucima traje čekamo i završne rezultate.

U politici ništa nova, osim živcirajućih bahatih naslova o jadnim kafićima i prometu koji im je pao zbog zakona o pušenju. Moš' mislit nesreće. neka se zapitaju rađe zašto Cola ili sok imaju cijenu od 15kn, mineralna 9kn ili kava 7-10kn. Tu leži razlog pada prometa. O pušačima nebi trošio riječi, jer nema većeg gušta kada dođeš u neki restaurant ili kafić i osjetiš recimo ugodni miris nekog eteričnog ulja, cvijeća i sl., a ne smrad cigarete koji te truje i još ti zasmrdi obleku do boli.

P.S. - Znate li možda koja Hrvatska sprint karta je na slici?

4 komentara:

  1. Cres
    jos i pise u tagu

    OdgovoriIzbriši
  2. :) Istina je. Malo snalažljivosti. Cres gradska karta. Podsjeća malo na Veneciju. Izvrsna trka na ISAR-u!

    OdgovoriIzbriši