03 srpnja 2009

Sastanaci



Četvrtak je nekako dan za sastanke. Stalno su u programu. Jučer dva, ali srećom na istom mjestu u različito vrijeme. Izvršni odbor HOS-a radi punom parom i moram priznati da je atmosfera daleko opuštenija i sve odluke se donose bez puno diskusije i natezanja. Protresli smo reprezentativne aktivnosti, kategorizaciju za 2010, financijski plan sa rebalansom, proglašenje Kupova i temu godišnje Skupštine. Bilo je riječi i o povjerenstvu za karte te povjerenstvu za nagrade, odnosno priznanja. Sve u svemu zaključke ćete saznati uskoro po objavljivanju zapisnika na stranicama HOS-a.

Drugi sastanak protekao je u još opuštenijoj atmosferi. Zadnji klupski sastanak prije ljetne pauze pohodilo je samo nekoliko članova radi dogovora za vikend u Gorskom kotaru. Nakon toga dijela uslijedile su i završne pripreme za "ISAR" - pustolovnu trku na kojoj sudjelujemo kao suorganizatori na obradi podataka. Jasminka to rješava vrlo efikasno i svaka joj čast. Čak smo i problem sa više od 40 kontrola riješili, a da se staza ne krati i da se ne moraju micati kontrole i još će sve stati na SI čip od 30 mjesta. Pravi magic :)

Trenutak povijesti na blogu opet je posvećen juniorima, jer oni su ti koji sutra kreću na JWOC. Alen je preuzeo zadnju opremu i informacije i biti će im mama i tata u Italiji, a današnje slikice su upravo iz Italije 1993. i Danske 1995.

2 komentara:

  1. Od dana kad je napravljena fotka u Danskoj moja leđa više nisu bila ista. :-)
    Pozdrav svima! Mario

    OdgovoriIzbriši
  2. E baš mi je drago da si se javio. Dugo te nismo vidjeli. A di si baš Kristiana izabrao za staviti naleđa :)

    OdgovoriIzbriši