29 srpnja 2009

Dan za crtanje


Konačno smo investirali u novo računalo koje će biti sposobno odraditi ono što mora bez gunđanja. Još da instaliramo sve programe i krećemo. Bojim se samo da će Jan imati prigovor jer će neke igrice morati krenuti ispočetka, a to nije jednostavno :)).

Ne budi lijen dan odmora iskoristili smo za reambulaciju nove karte. Prvi obrisi se već naziru, GPS pomaže tamo gdje može, ali većinu ipak treba na ruke. Za sada radimo mrežu puteva i obode, a onaj veseliji dio će vjerojatno dočekati i zimu. No za iduću godinu karta će biti sigurno spremna. Još ostaje da vidimo hoće li biti prostora za srednje staze ili će ipak biti sprint. Ako našoj karti pridodamo i novu kartu Japetića koju su obećali, već sada znamo da nas čekaju dvije nove karte u novoj sezoni. Međimurska karta u Novom Marofu sigurno je u pogonu i iduće sezone, jer je kvalitetom terena sigurno u vrhu hrvatskih karata. Merz će upogoniti i novi dio Jelenovca za svoju kartu pa eto veselimo se i tome.

Danas trening odrađujemo na brdu. Nadam se da će i Iskra doći, jer brdske fartleke treba izdržati ako si sam. Precizna reprezentacija je na Bundeku na situacionom treningu, a koliko vidim i Vedran planira O-trening na nekoj karti. Dakle svi su u pogonu.

Što se komentara na tekstove tiče, naravno dozvoljavam sva mišljenja i logično je da svatko ima svoje viđenje neke teme. Jasno je da si uzimam za pravo da određene komentare i izbrišem jer nisu potpisani ili vrijeđaju i provociraju. Sa takvima se ne namjeravam natezati preko neta pa neka se zavuku u svoju mišju rupu i tamo rade šta žele.

Nema komentara:

Objavi komentar