15 srpnja 2009

Trimtex - borba do iscrpljivanja



Prolaze već dani i mjeseci od kada smo krenuli u nabavku opreme za reprezentaciju i sve one koji žele dresove od Trimtexa. Krenulo je vrlo obečavajuće. Mijenjali smo mailove svakodnevno, radili na designu i narudžbama. Kada je sve konačno bilo spremno za isporuku, dolaze tzv. "order confirmation lists" na kojima naravno ne štimaju količine, veličine i sl. Slijedi opet cijeli niz emajliranja između Estonije, Švedske i sjedišta Trimtexa u Norveškoj. U cijeloj priči nisam još spomenuo i carinu i našu poštu koja ima pak svoje zakonitosti rada i papirologiju za koju trebaš biti doktor znanosti da sve apsolviraš. Na kraju je rezultat u dvije pošiljke, jedna je stigla iz Norveške u Zagreb, a druga iz Estonije u Italiju gdje se nalazila naša reprezentacija. Malo je zakasnila estonska pošiljka pa su naši prve trke trčali u starim dresovima, ali na kraju je sve ispalo dobro. Čekam još da pošiljka stigne do mene i provjerim sve količine i konačno razdjelim sve nestrpljivim reprezentativcima. Unatoč svim ispravkama već sada imamo manjak u isporuci, ništa strašno, ali pomalo nervirajuće. Da to rade neke banana države još bi to i shvatio, ali pedantni Skandinavci su me stvarno razočarali.

Nakon iskustva sa ISAR-om na Cresu i dobrim odmorom od danas krećemo sa još par tjedana intenzivnih priprema i onda slijedi Svjetsko prvenstvo. Krešo će odraditi svoj dio slažući treninge, a mi ćemo prolijevati znoj na 30 stupnjeva koji nas trenutačno griju.

Na današnjim slikama Matjaž Štanfel na JWOC-u u novom dresu repke i Matija Razum na trening kampu ASVO u Austriji koji je upravo u tijeku.

Nema komentara:

Objavi komentar