18 veljače 2010

Sport Ident u završnici

Već nekoliko tjedana mala ali odabrana skupina Vihoraša marljivo upija sve informacije koje prenosi Jasminka na tečaju SI-a. Puno smo naučili i uz malo više rada vjerujem da sada već neki mogu i samostalno odraditi cijelu trku. Napraviti ćemo generalnu probu na nekom treningu kada počne naš tečaj da vidimo jesmo li sve usvojili.
Ostaje mala žal za time da naš tečaj nisu pohodili i članovi drugih klubova jer ovakve prilike ne javljaju se često. Zanimljivo je to da često tijekom sezone pojedinci dolaze sa upitima kada će HOS napraviti ovo ili ono, a kada se nešto odvija onda nigdje nema nikoga. Alen je ove godine pokušao u nekoliko navrata organizirati trening kamp, pa i edukativna predavanja, a odaziv je bio više nego mizeran. Nažalost tako je to kod nas.

Jedno je sigurno, ove godine uvodimo neke novosti u naš tečaj. Pripremamo nove materijale, Krešo si je dao truda i preveo je cijeli niz stručnih publikacija koje sam mu dostavio, pa će se stvarno isplatiti pohoditi predavanja i za one koji su već i odslušali tečaj.

Sutra je i dugoočekivano proglašenje Kupova Hrvatske. Puno je rezultata za proglasiti pa će trebati biti strpljiv, ali to je i prilika da nakon mjeseci stanke sezone vidite stare prijatelje. Dajte si truda i dođite uveličati ovaj dan.

Nema komentara:

Objavi komentar