05 veljače 2010

Smjeha i igara

Da nema Milivoja Luleka i S. Marekovicha život bi bio pomalo prazan za nevjerojatan humor koji oni prenose kroz medije. Prvi je pozicioniran na radiju i uvijek se pitam od kuda crpi ideje za originalnost šala koje izvodi. Danas ujutro sam se stvarno od srca nasmijao kada je nazvao Therme Olimia i pokušao kupiti Thermo čarape koje se tamo proizvode. Nedavno se javio i na natječaj za instruktora golfa kao dugogodišnji vozač istoimenog auta... Svako malo me oduševi i razvedri dan.
Uz Milivoja Luleka eterom vlada i Luka Bulić čiji pjevački uradci su stvarno fenomenalni. Trebao bi izdati kompilacijski CD iako su pjesme koje radi često pjesme trenutka i onoga aktualnog što se događa oko nas. Ne znam da li ste čuli "Zeku i potočića" na 100 načina ili  "Kako je U2 došao u naš grad". Ako niste snađite se. Ovo nije reklama za "Antenu- Zagreb" koja dobro radi iako povremeno imam osječaj da u studiju imaju samo dva CD-a hitova i to puštaju svaki dan iznova, nego ovi dečki su stvarno zavrijedili par redaka za smjeh koji nam pružaju.

S druge strane naš veliki prijatelj i orijentacist s potpisom (S.Marekovich) potpisuje niz fotomontaža koje se mogu svrstati uz bok najboljim svjetskim "montažerima". Naravno njegovi plakati i slike vezane su za domaću tematiku, ponajviše za politiku, estradu i javni život Hrvata. Od nikoga ništa ne traži i nitko nije imun na njega. Zato pazite šta radite jer ćete jednog dana možda postati slavni putem montaža koje on slaže. Ako imate pristup Facebooku-u obavezno bacite pogled na "Smješnu stranu politike i estrade". Nasmijati ćete se od srca.

Nažalost na televiziji sve rijeđe viđamo serije poput "Prijatelja" ili "Crne guje". Nestali su i "Političari novog kova". Sliku malo popravlja "Naša mala klinika", ali sve je to mršavo. Gledamo samo neke sapunice, pucačine i serije koje spadaju pod "parential gudiance".

I zato za kraj dečki prst gore i samo naprijed. Veselimo se slijedećim uradcima.

Nema komentara:

Objavi komentar