26 ožujka 2010

Tečaj orijentacije, trening i prva trka

Još je jedan četvrtak iza nas. Sa uspjehom smo odradili vjerojatno jedno od najdužih predavanja na tečaju. Obrađivao se kompas i njegova upotreba te opisi kontrola. Prostor u klubu još uvijek je vrlo posjećen i uvijek se traži stolica viška. Spisak je pokazao 41 osobu, a meni se činilo da je bilo i više ljudi. Napravili smo i analizu treninga u nedjelju, no tečajci su bili ponešto sramežljivi pa će za iduće predavanje biti druga taktika kako dobiti dobrovoljca na izlaganje.
Za nedjeljni trening sve je spremno. Stotinjak karata je pripremljeno. Prijave su stigle, a s obzirom na zanimljivu kombinaciju duatlona neki spremaju i bicikle i kopačke. Još da nas vrijeme posluži i sve bude u redu.
Polako kapaju i prijave za Kapelinu trku. Klub neće forsirati školarce da idu s obzirom na teren koji ih čeka jer bi nekima  o možda bilo i kontraproduktivno. Usmjeriti ćemo ih prema Međimurju i Ačkovom kupu. Do onda će steći dovoljno iskustva. No to ne znači da nas neće biti dovoljno na trci. Pripremamo mi svoju standardnu postavu što znači da barem tridesetak ljudi ide, a možda i više. Vremena još ima.

Nema komentara:

Objavi komentar