03 ožujka 2010

Crvenkapica stiže

Još je nekoliko dana do Crvenkapice. Prijave su stigle i nastupiti će dvadesetak ekipa. Očito je malo rano, pa se nisu svi razbudili, a niti prognoza nam baš ne ide na ruku. No bilo, kako bilo oni koji su se prijavili imati će priliku nastupiti na zgodnoj trening trkici. Čekaonice ovaj puta ne bi trebale biti problem jer se prva nalazi vrlo brzo nakon starta, a druga u neposrednoj blizini cilja pa će se moći nešto i obući ako baš netko jako kasni. Doduše na drugoj čekaonici biti će dodatni zadaci za one koji dođu prvi pa nema hlađenja. O svemu više dan-dva prije trke.
Doreambulirali smo dobar dio Dolja. Iako smo u početku htijeli koristiti kartu Dolina grobova koju je napravio za preciznu orijentaciju Ivo, a čak nam ju je i ustupio došli smo do zaključka da nam to ne odgovara jer je njegova karta napravljena isključivo uz puteve tako da smo se pouzdali u vlastite snage čiji rezultat ćete vidjeti na trci. Napravili smo koliko smo mogli u zadnjih par tjedana kada je okopnio snijeg i ne izgleda loše. Uz malo dorade možda kandidiramo teren i za nešto ozbiljnije stvari.
Ako se netko predomislio još danas ću primati prijave bez problema, a od sutra više ne garantiram za startna mjesta. Vacanata neće biti puno tako da ne računajte previše na tu opciju.

Zatvorene su prijave i za Lipicu. Brojka se na kraju popela na skoro 800 natjecatelja. Iz Hrvatske je prijavljeno 60tak osoba. Nije loše, više nego lani, a opet moglo bi i bolje. Eto nadamo se da će nove škole regrutirati i ponešto novih članova i natjecatelja. Raspise su objavili Vihor, Kapela i Maksimir i sve počinju ovaj tjedan. koliko se tko angažirao oko privlačenja ljudi, najava u medijima i kontaktirao škole vidjeti će se. Vihor ove godine radi dvije škole istovremeno, jednu za odrasle u prostorijama kluba i jednu za osnovnoškolce u prostorijama osnovne škole. Sigurni smo da za sada krećemo sa brojkom od 25 predprijava odraslih i dvadestak predprijava školaraca. Ako do Kapeline trke izdrži više od pola napravili smo dobar potez.

Nema komentara:

Objavi komentar