29 rujna 2009

Outlook kaže Zagreb- Singapoor- Sidney

Otvorim ujutro računalo, a Outlook kaže vrijeme je za pakiranje. U petak se kreće za Frankfurt pa Singapur i od tamo za Australiju. Da, trebao je to biti lijepi put na veteransko Svjetsko prvenstvo, ali recesija je učinila svoje. Stornirali smo avio karte i odlučili da će nas Australija vidjeti nekom drugom prilikom.

Na domaćem nivou marljivo smo odradili još jedan trening u Maksimiru. Ovaj tjedan nam nema Kreše zbog obaveza, ali ostavio nam je dovoljno materijala da znamo šta treba raditi. uz Helenu, Ivanu, Vladu i mene ovaj puta pridružili su nam se i Darko i Ivana (još jedna na IV :) Sve zadano odradili smo kako je trebalo, a bome neke dionice i opasno brzo jer su me Darkić i Vlado napalili. Čak niti sklekovi između dionica više ne predstavljaju neki napor. Vrijeme je dakle za nove vježbe.

Ovu subotu spremamo se u Samobor na zadnju Kup utrku. Okupljanje je uobičajeno kod Subana u Manjoj Vasi. Ako bude lijepo vrijeme gušt je sjediti u botaničkom vrtu i piti domaći čaj koji samo oni znaju od čega je :).

Novost je i da će sprint Kup utrka za Ž21A biti ponovljena. Termin je 24.10., a poziv će ovih dana u javnost. Tko radi-griješi, a greške se moraju ispraviti.

Nema komentara:

Objavi komentar