14 rujna 2009

Nedjelja 13.



Za sada kratko o nedjeljnoj utrci. Prošlo je, samo ne baš glatko kako smo htjeli. Mislim da više nikada neću organizirati utrku koja se održava na dan 13. u mjesecu.

Postavljača nam je pokosila gripa ujutro prije trke, na Bundeku su nam izgradili dva ogromna šatora preko noći (srećom kontrola nije završila ispod tih šatora, ali bilo je blizu), sat start-cilj je imao bug od 3 minute... No dobro to je bio najmanji problem koji se riješio u trenu putem računala.
Jedna od zadnjih kontrola imala je svoj film i vrtila je svoj sat, no srećom zbog toga također nitko nije oštećen. Ciljne kontrole pokazivale su dobro vrijeme i ukupno vrijeme je svima štimalo samo su neki imali sporo utrčavanje (6 sekundi), a brži prolaz na kontroli prije za tih 6 sekundi.
Jedna od kontrola u Ž21A i M35 u prvih pet minuta malo se prošetala. Srećom i to smo riješili brzom intervencijom, a svima je priznata dotična kontrola. Malo ćemo još baciti pogled na prolaze i rezultate prije objave da uočimo još kakve eventualne pogreške, ali mislim da ih više nebi trebalo biti. Povrh svega našim prijateljima iz Slovenije dijete je povrijedilo ruku dok se igralo na cilju. "Dum-dum" precizna orijentacija je malo potrajala. Uveli smo neke novosti iz Svijeta pa se sve skupa malo odužilo, te kako nebi iznevjerili tradiciju od prošle godine proglašenje smo napravili sa spuštanjem mraka. Umorni smo svi skupa i trebati će nekoliko dana da dođemo ksebi, a onda u novi projekt, jubilarni "10. Zagreb open".

No šta jesve to, prema gubitku najmilijih te i ovom prilikom izražavam iskrenu sučut našim dragim prijateljima Vladimiru Tkalecu i Ivi Tišljaru kojima su ovaj vikend preminuli majka i otac.

Nema komentara:

Objavi komentar