10 rujna 2009

Na Sljeme, na Sljeme


Nastavili smo sa treninzima podno Sljemena. Medvednica je još uvijek vrlo ugodna za trčanje, a ekipa uvijek dobro raspoložena. Nakon dugo vremena na treningu je bio i Nino. Lagano smo se rastrčali do Kraljičinog, pa rastezanje, pa opet laganini preko Medvedgrada u Šestine. Sve skupa u opuštenoj atmosferi. Pored nas naveliko su protrčavali veterani koji u subotu trče Svjetsko veteransko prvenstvo u planinskom trčanju. U oči nam je upala i trenirka sa natpisom Mexico, a bome i tempo kojim je savladavao uspone. Koliko smo vidjeli na startu će se naći više od pet stotina trkača. Od toga je oko polovice Hrvata, a ostatak dolazi stvarno odasvuda, Italije, Njemačke, Češke, Venecuele, Nigerije, Škotske, Kanade, Kolumbije...
Na listi prijava daju se naći i neka poznata orijentacijska imena pa će tako u Ž35 nastupiti Eva Ocvirk, a u Ž60 Emilija Ebenspanger. U M45 je naravno neizostavni Nenad Lovrec, a možda protegnemo noge i Ivana i ja u MŽ35.

Kao što sam već spomenuo za nedjelju je uglavnom sve spremno. Treba još samo popikati kontrole. Liste su gotove i sutra ih objavljujemo jer naravno uvijek ima zaboravnih koji još šalju prijave. Bližimo se brojci od 120 natjecatelja, što je već skoro norma za veliki Kup u jesenskom dijelu sezone. Nažalost prognoza nije baš sjajna, a nadamo se da ipak neće padati.

Eh da, tijekom jučerašnjeg dana blog je probio 3000 posjetitelja u tri mjeseca postojanja. vidim da ste redoviti :)

Nema komentara:

Objavi komentar