23 lipnja 2010

PH precizna

U nedjelju će se u Dutovlju organizirati prvenstvo Hrvatske u preciznoj orijentaciji. Ekipi će to ujedno biti i zadnja provjera pred nastup na Europskom prvenstvu u Švedskoj i Svjetskom prvenstvu u Norveškoj. Ovaj puta preskačem Norvešku i svoje mjesto prepustio sam slijedećem na listi. Ako se i kojem slučajem nađem tamo biti će to privatno i bez obaveza.
Još malo pa će u juniori put Danske na Svjetsko prvenstvo. Matjaž je bio tamo na trening kampu dok smo se mi kupali na Platku, a ostatak ekipe će po prvi puta u Skandinaviju. Danska je nama najbliža i dio terena je vrlo sličan kontinentalnom tipu terena tako da to ipak neće biti preveliki šok za juniore. Kombi za juniore je spreman, startnine i smještaj je riješen i ostaje im samo da krenu i daju sve od sebe.

Na Vihorovim stranicama možete naći rezultate Kupa Hrvatske. Ekipno nakon polovice odrađenih utrka smo u vodstvu, a drugi je Maksimir. Torpedo se bori za to isto mjesto. Biti će zanimljivo do kraja sezone. Vidjeti ćemo tko ima dužu klupu.

Slijedi nam i cijeli niz ljetnih trka, a sve počinje već ovog vikenda "Thermenland openom" u Mađarskoj, pa OOnlinom, Croatia openom, 5 dana Mađarske, Češke... Da se toga naći stvarrno cijelo čudo, samo treba odlučiti kamo ići. Ja ću za početak danas na Sljeme :)

Eh, da "by the way" na Facebooku se pojavila jedna zgodna stranica na kojoj se objavljuju Hrvatske orijentacijske karte, a Darko Duhović polako puni i posebnu stranicu posvećenu našim kartama. Hvale vrijedan projekt koji iziskuje puno truda i vremena. Bacite pogled.

Nema komentara:

Objavi komentar