18 lipnja 2010

OŠ Ivana Gorana Kovačića

Jučer u večernjim satima u dvorani osnovne škole Ivana Gorana Kovačića održana je svečana dodijela priznanja  učenicima osnovne škole za godišnja dostignuća u učenju i slobodnim aktivnostima. Između ostalog škola je predstavila i svoje aktivnosti koje su provodili tijekom školske godine. Za nas "autsajdere" moram priznati da me je škola na neki način oduševila. Profesori i učenici stvarno su imali impresivnu listu aktivnosti i događanja i to vrlo različitih područja, od kuhanja, obilježavanja dana hruha, jabuka, do tehničke kulture, filmske radionice, školskog benda i sportskih aktivnosti. 

Po prvi puta na zavšnoj školskoj priredbi učenici i profesori nagrađeni su medaljama i za uspjeh na školskoj orijentacijskoj utrci. Medalje su podijeljenje najboljima, a zahvalnice su dobili pomagači. I mi smo ovaj puta bili dobitnici priznanja. I to ne bilo kakva priznanja. Škola se potrudila i za orijentaciju je napravila posebna priznanja u orijentacijskom stilu. Lijepa gesta.

Prošle godine ista škola odradila je orijentaciju na terenskoj nastavi za pete razrede kada je Ivica nacrtao kartu Vuglec breg, a danas imaju svoju školsku kartu.

Sve češće kapne i pokoji učenik na trku. Bilo ih je na Ačkovom kupu, na Jelenovcu, a biti će i u Rijeci i na Platku.

Sanja već ima planove i za iduću školsku godinu. Nadamo se da će se suradnja nastaviti na obostrano zadovoljstvo, a svaki novi učenik ili profesor na orijentacijskim utrkama više je nego dobrodošao.

Prognoza za vikend nije baš obečavajuća pa ponesite kabanice, kišobrane i ostalu zaštitu.

Nema komentara:

Objavi komentar