08 svibnja 2010

Kontrole su u šumi, a lazanje na cilju

Nekoliko sati nas dijeli od početka Ačkovog puta. Ekipa je danas odradila veliki dio posla. I dok smo Paco i ja krstarili šumom postavljajući stupiće, Ivica, Sanja i Ivor odrađivali su svoj dio posla. Ivica je pokosio pravi autoput od zadnje kontrole do cilja, a bome je pokosio i dobar dio kopriva na dječjoj stazi. Ivor je sagradio mali most, iskrčio zelenjavu za pristup ciljnoj livadi, Sanja potrakičala dječju stazu...

Uglavnom svi skupa smo se naradili. U međuvremenu su Jasminka i Dalibor u gradu isprogramirali sve stanice, naučili nešto i iz Međimurskih problema te smo upogonili i backup na isti način kao što je to riješeno u Varaždisnkim toplicama. Nadamo se samo da nas neće nešto drugo sačekati iza ugla. Prije ulaska u šumu ovoj ekipi u klubu pridružili su se Robi i Ivana T. te cijela obitelj Lovrec i Petra te je ukrcano par stotina kila opreme u kombi. No oni su poslije otišli na roštilj, a mi u šumu :)))

No nema lijepšeg prizora kada sve odradiš na terenu, a Sanja te iznenadi protvanom lazanji, kiflica i štrudli na cilju. Ovako bi se dalo postavljati staze i u budućnosti. Hvala Sanja.

Svima sutra želim sretan put i ugodnu trku. Vidimo se u Krušaku.

Nema komentara:

Objavi komentar