05 listopada 2010

Naši pobjedili u Italiji

I dok smo se mi ovaj vikend zabavljali na Trinaestici, ekipa koja je bila na prvenstvu Italije u preciznoj orijentaciji iskazala se u svom punom svijetlu. Ne samo da su napravili zapažene rezultate u međunarodnoj konkurenciji nego su i odnijeli ekipnu pobjedu ispred Čeha, Slovenaca i Talijana. No krenimo redom.
Jasminka je zahvaljujući solidnim nastupima oba dana u ukupnom poretku bila druga, Zdenko četvrti, a Dalibor sedamnaesti. Od Hrvata još je nastupio i Ivo Tišljar koji je zauzeo ukupno deseto mjesto. Startalo je ukupno pedeset natjecatelja. Zdenko Horjan ujedno je ostvario i ukupnu pobjedu drugog dana natjecanja ispred Češkog reprezentativca Pavela Dudika. U ekipnom plasmanu naš trojac popeo se na najviše postolje u konkurenciji trinaest ekipa. Eto još jedna potvrda koliko nam je ekipa u preciznoj orijentaciji dobra. Čestitke na ostvarenom plasmanu. Za cjelokupne rezultate bacite pogled na stranicu organizatora.
Završetak zajedničkog, a ujedno i Hrvatskog kupa u preciznoj orijentaciji održati će se 30.10. u Jastrebarskom u organizaciji OK Oriona.

Nema komentara:

Objavi komentar