13 listopada 2010

154 prijave

Za nedjelju se sakupilo eto 154 prijave. Startne liste se sutra rade pa ako još netko misli neka se javi na e-mail. Dječje prijave primamo još sutra cijeli dan, a također prijave za OPEN kategoriju bez naknadne startnine.
Kao što ste vjerojatno čuli prognoza se promijenila i ipak će vam trebati topla odjeća i kišobrani. Nadamo se samo da nam vodostaj rijeka neće toliko porasti da opet poremeti trku. Sigurno je da jutarnja trka ide bez obzira na uvjete, a za poslijepodnevnu ćemo napraviti i neku back-up varijantu za "ugrožene" kategorije. Karte su plastificirane i otporne na vodu :), a potrebna vam je samo dobra volja za dolazak.
Konkurencija je više nego dobra u najjačim kategorijama i očekuje se borba u sekundama za dobre plasmane. Jedina kategorija koja je potpuno podbacila je Ž20 u kojoj je prijavljeno samo dvije natjecateljice. Cure vama svaka čast, a onima kojih nema možemo saamo reći da je bolje biti sa dobrom ekipom u prirodi i na zraku nego u nekom zadimljenom bircu. No to obično shvate tek za petnaestak godina kada se opet vrate sportu sa svojim obiteljima.
Pogledajte i obavijesti vezane za natjecanje.

Nema komentara:

Objavi komentar