18 listopada 2010

Bilo je malo mokro

Konačno je i trka u Karlovcu iza nas. Iz drugog pokušaja odradili smo trku, ali vrijeme gotovo da je preslikano sa dana kada smo bili prisiljeni odgoditi trku. Jedina razlika je bila u tome da rijeke nisu poplavile. No to je jedna od stvari na koje organizator ne može utjecati. Ovu jesen stvarno vrijeme nije baš pretjerano pogodovalo organizatorima utrka.

Iz moje perspektive sve kontrole su bile na mjestu, karte plastificirane na sreću našu i vašu, čak smo i ručne opise kontrola otisnuli na čvrstom kartonu. Rezultati su vani, prolazi također . Sakupilo vas se gotovo stotinu i trideset što je lijepa brojka s obzirom na uvjete koji su vladali. Imali ste priliku trčati na dvije nove karte, a iduće godine možda ide i treća karta.
Uspjeli smo se držati i predviđene satnice tako da su sve tri trke startale na vrijeme. Uvijek je nekako stiska sa vremenom za poslije podnevnu utrku jer treba pokupiti sve kontrole sa prve utrke i ponovno ih postaviti na druga mjesta. Međimurci to dobro znaju. Doduše kod njih je problem što sele cijelu mašineriju na novu lokaciju pa je to dodatni napor.Mi smo ipak zahvaljujući istoj lokaciji imali dovoljno vremena tako da je sve bilo spremno i pola sata prije druge utrke.



Nadam se da su Vam se svidjele medalje. Djeca su valjda zadovoljna osvojenim pizzama i palačinkama, a siguran sam za veterane da su zadovoljni svojoj vrećicom jer jedino je Robi bio tužan što greškom u njegovoj vrećici nije bilo očekivanog. No to smo brzo ispravili ;) Sva organizatorska oprema je preživjela vodu i trenutačno se sve suši. Skladište i prostorije kluba nam izgledaju kao jedan veliki "vešeraj". Sedam šatora i preko četrdeset zastavica treba negdje i osušiti.

Cijenu trke platile su samo jedne gojzerice koje su završile u smeću. Nakon uspona na Mt. Fuji i Mt. Cameroon ipak nisu izdržale vodu Karlovca. Doduše gotovo smo ostali i bez kombija koji se ukopao u ciljnu livadu, ali nema toga što kršni Vihoraši ne mogu izvući iz gliba. Nadam se samo da mi je i supostavljač Paco zdrav jer on nikako da se preokrene i usvoji da živi u Hrvatskoj, a ne u toploj Španjolskoj pa ti gotovo ne treba nikakva rezervan obuća i odjeća ;)


Nema komentara:

Objavi komentar