27 listopada 2010

Halloween Zagreb open spreman

Još jedan set karata je otišao u tisak što znači da je tehnički dio pripreme trke gotov. Staze su koncipirane, posložene, pregledane, brojevi kontrola razmaknuti ;)...Ovoga puta bilo je nešto više posla nego obično jer smo morali dio stvari ručno podešavati u OCAD-u radi izmjene karte, grananja staza, opisa... Nadam se da smo sve dobro riješili i da nam se nije potkrala koja greška. Na listi prijava prošli smo brojku od 150 osoba što je izuzetno dobra brojka za ovo doba godine. Doduše prosjek nam popravlja dječja utrka no i oni su sastavni dio naših trka već duže vrijeme pa se broje. Stvarno su nas djeca iznenadila odazivom. Odvažnih za noćnu utrku je nešto preko 60.
Sada nam slijedi popratni dio organizacije. Možda napravimo i pokoje iznenađenje, no o tome na trci. Ponesite baterije, dobru volju i spremite se na brzu utrku koja neće biti prekratka. M21, Ž21, M45 i M20 imaju nešto preko 5km, Ž35 i Ž20 3,5km, a MŽ14 2,4km. Trče se dva kruga sa izmjenama karte i prolaznim kontrolama i to u svim kategorijama. Visinske razlike gotovo da i nema. tek pokoji metar koji nije vrijedan spomena ;).
Sutra je sastanak IO-a HOS-a na kojem će se pokušati definirati kalendar za iduću godinu, malo ćemo raspravljati o sezoni, reprezentacijama, proglašenju kupova...Neće nam biti sigurno dosadno. Već sada se zna da ima strašno puno trka i vjerojatno će se morati neki kompromisi napraviti da se ne preoptereti kalendar.

Onda u subotu idemo nakon dugo vremena u Jasku na preciznu. Finale kupa nosi i zanimljivu borbu za pozicije. Još je gotovo sve otvoreno u borbama za medalje.Vremena za odmor nema, a već smo počeli i sa dogovorima oko slijedeće sezone u klubu. Jedna konstruktivna rasprava je u tijeku i nadam se da ćemo izroditi dobra rješenja kako za klub tako i za trke i treninge u našoj organizaciji.
Autobus za Veneciju je pun, ali ako baš netko ima veliku želju još postoji mogućnost za proširenje autobusa uz dovoljan broj naknadnih prijava - maksimalno još desetak ljudi za najveći autobus.

Ako Vam je dosadno u subotu je treking trka Medo trek na Medvednici. Koncept je dosta zgodan, sa score varijantom staze, tridesetak kontrola i naravno nekim vremenskim limitom, a za ugrijavanje možete već danas krenuti put Medvednice na mini trek. Ako se ne varam start je u 18:00 na Bliznecu, a organizator je Vedran Berković. 

Nema komentara:

Objavi komentar