30 rujna 2010

Maksimirski foto portal


Slučajno danas naletjeh na hvale vrijedan projekt u kojem je OK "Maksimir" sakupio zavidnu brojku fotografija sa raznih natjecanja u proteklih desetak godina. Galerije su lijepo posložene po godinama i mjesecima i lako ih je za listati i pratiti. Iako su na slikama pretežito Maksimirci (što je normalno) da se naći i podosta ostalih lijepih fotografija. Bacite pogled na portal i malo pogledajte šta se događalo unazad zadnjih deset godina. Današnja fotografija je upravo sa tog portala, a fotografirana je u Veneciji prije dvije godine kada su naše cure i dečki osvojili cijeli niz medalja, odnosno plaketa.

Na portalu ćete naići i na prezentaciju sa proglašenja Kupova 2008. i 2009. koju je radila jasminka Cindrić Perković.

Trenutačno smo u očekivanju startnih lista za "Trinaesticu" i polako se skupljaju prijave za trku na Žumberku. Prognoza za vikend je za promjenu vrlo obečavajuća. Možda malo prohladno, ali konačno bez padalina. Bilo je i vrijeme.
Prijave za Veneciju su krenule u dobrom smjeru i od 48 mjesta u autobusu već je popunjeno 26 pa tko misli neka se požuri. Postoji mogućnost eventualnog uzimanja većeg autobusa, no o tome kada se prijavi dovoljno ljudi. Za sada ide klasični autobus, pa onda lista čekanja dok ne popunimo kvotu za katni autobus. 

Nema komentara:

Objavi komentar