07 rujna 2010

U susretu trci u Karlovcu

Vrijeme nam neda mira da dovršimo u miru kartu, ali kockice se polako slažu i do iduće nedjelje biti će sve spremno. Unatoč krizi i recesiji pokušati ćemo napraviti posebno vrijedne i lijepe medalje koje neće završiti bačene u nekoj kutiji u čošku ormara. Naći će se tu i pokoji manji suvenir Karlovačke turističke zajednice. Nadamo se samo da će nas vrijeme poslužiti i da ćemo ipak imati jesen, a ne zimu kako je krenulo ovih dana.
Prijave se polako pune i s obzirom na trend ove jeseni biti ćemo zadovoljni ako se broj popne na preko stotinu duša.
Oni koji vole sprinteve u ovom trenutku mogu dobiti informaciju da se radi o terenu koji je mješovit, što znači da  je dio terena mekan (park), a dio terena tvrd (urbani prostor). Od opreme preporučamo svakako kompas, a cijela staza se može istrčati i u kratkim dresovima. Od obuće savjetujemo cross tenisice ili nešto slično sa malo jačim ripnama, a koje vam nisu neudobne za trčanje po tvrđoj podlozi. Ako morate birati između običnih tenisica i kopački sa čavlima savjetujemo tenisice. No izbor odjeće i obuće je uvijek individulna stvar pa znate i sami šta vam je najbolje. Ja bih rekao da teren nalikuje onome u Varaždinu i Čakovcu pa se ravnajte prema tome.

Naravno da ne bi mi bili mi da subotu prije trke nemamo još cijeli niz obaveza, pa će tako Vihoraši biti angažirani u popularizaciji orijentacijskog sporta na Jarunu i na još jednom seminaru u organizaciji Agencije za školstvo RH.   

Nema komentara:

Objavi komentar