17 rujna 2010

Još malo pa krećemo

Svi materijali otišli su u tisak još jučer i danas samo čekamo isporuku. Radi se na papirologiji i uštimavanju rasporeda. Danas se je prognoza za nedjelju opet pokvarila. Ne gine nam kiša pa se dobro obucite. Startne liste za dječju trku smo objavili, a za ostale vjerojatno večeras. Produžili smo vam rok prijava maksimalno pa eto sada ispaštamo malo na drugim stvarima. No bacite pogled na stranicu sa startnim listama tijekom večeri i vjerojatno će sve biti tamo. 

Sutra na Jarunu ide i labirint orijentacija. Idejni začetnici i realizatori su Sanja i ivica pa tko ima vremena može navratiti probati. Ako kojim čudom zasja sunce u nedjelju moći ćete probati i u nedjelju taj vid orijentacije. Zgodno je. A ako nas bude kiša prala onda ćemo labirint preseliti na Otvoreno prvenstvo Zagreba za mjesec dana.
Jučer je odrađena i treću kartu za trku pod nazivom Vunsko polje. Ona je namijenjena klincima na dječjoj utrci i napravljena je u mjerilu 1:2500. Prvu trku trčati ćete na 1:5000, a drugu na 1:4000.

Sutra nešto potpuno drugačije. U suradnji sa Agencijom za školstvo RH odrađujemo još jedan seminar. Prijavljeno je pedesetak ljudi. Kiša će i taj projekt malo otežati, ali što možemo. valjda će barem za Bjelovar idući tjedan biti ljepše vrijeme.

Nema komentara:

Objavi komentar