01 travnja 2010

Jedan sasvim obično neobični dan

Trebao je ovo biti jedan sasvim običan dan, a ispao je vrlo neobičan dan. Osim što je Zdenko potpisao za IFK Firapr što je prekretnica u Hrvatskoj orijentaciji (više na Vihorovim stranicama), ostvarena je i jedna poslovna suradnja. IFK Firapr i Švedska reprezentacija u preciznoj orijentaciji ove godine nastupati će u orijentacijskim dresovima pod logom We Fly By.Koliko će to biti odskočna daska za hrvatsku proizvodnju dresova ostaje da se vidi. Ugovori će se potpisati ovih dana na obostrano zadovoljstvo svih strana.

A jučer tuga. Dok su moji trening prijatelji marljivo trenirali, meni je ostalo samo da ih gledam, slikam cvijeće i budem vodonoša. Žalosno je to kad jedna nesmotrenost dovede u pitanje nastavak sezone. Izgledno je da možda do prve trke neću moći trčati, a Ačkov kup organiziram tako da praktično do kraja svibnja ništa od Kupa. Šta možemo, idemo dalje.

Danas su otvorene i stranice Ačkovog kupa. Sve detalje možete pogledati na njima. Prijave za trku idu uobičajeno preko OOnline servisa.

Nema komentara:

Objavi komentar