14 travnja 2010

Trke koje slijede

Danas sam dobio i staze na uvid šta Vas čeka na Ačkovom kupu. Koncepcija mi se čini čak i boljom nego prošle godine. Biti će nešto kraće, ali zanimljivije. Paco radi dobar posao. Pripremite se na prave orijentacijske izazove. Jasno ne možemo se mjeriti sa terenima u Gorskom kotaru ili na Lužcu, ali izvući ćemo maksimalno iz onoga što nam se nudi. Šuma je za sada prekrasna i trčljiva, bez niske vegetacije.

Ujutro je stigao i poziv za "Neninu trku". Jelen priprema zanimljivu trku, ali nažalost trka nije bila u kalendaru i upravo na taj dan (24.04.) imamo najveći trening ove sezone kada spajamo našu školu sa još jednim tečajem na kojem očekujemo preko stotinu ljudi. Možda nam se organizator smiluje i prebaci trku na nedjelju 25.04. :))

Sutra je sastanak IO-a HOS-a. Tema je puno, a vremena malo. No do sada je sve funkcioniralo relativno dobro, pa nema razloga da se i dalje ne nastavi u istom tonu. 

Ovih dana zarastaju i zadnji tragovi nesreće prije tri tjedna. Bome je potrajalo i izgubio sam neko vrijeme za trening. Srećom Ponikve su dužinski kratke, ali usponom opet debelo preko preporučenih 5%. Za sve je jednako pa tko voli neka grize brda. Sada kada su liste prijava recimo zatvorene možemo reći da Vihor ulazi sa tri čovjeka u muškoj eliti i cijelim nizom djevojaka u ženskoj eliti. Neke od njih mogle bi ove godine biti i pravo iznenađenje. Konkurencija kod djevojaka je velika i biti će im zanimljivije nego dečkima. Ako govorimo o imenima favoriti su zasigurno Vinka, Antonija i Eva. Vinki bi čak dao malu prednost zbog domaćeg terena na kojem redovito trenira. Kod dečki tu su Edi, Lino i Matjaž. Iako je Matjaž dokazao da je stabilan i dobar na svim terenima i da je fizički dominantan, Edi i Lino bi ga mogli iznenaditi na startu jer i oni su dobar dio svojih treninga odrađivali upravo na Ponikvama.U svakom slučaju moglo bi biti vrlo izjednačeno. U obje konkurencije ostali će čekati svoju priliku i grešku nekog od vodećih, a neće trebati puno da im budu za petama.

Danas ide i trening pod Krešinim ravnanjem. Zbog svojih povreda nisam odradio sve zacrtano, ali prije toga smo solidno odradili ono što je trebalo. Moglo je naravno bolje, ali jednostavno nemaš vremena kako bi odradio 6-7 treninga tjedno.

Nema komentara:

Objavi komentar