09 travnja 2010

Samo kratko

Vikend je pred nama. Na programu ima svega i svačega. Ekipa iz kluba ide u Slovenj Gradec na MTBO ligu. Boje Vihora tamo brane Elvis, Paco, Jasminka, Nenad i Luka Mihaljević, Ivica i Sanja. Na domaćem terenu Merz organizira trening u Jakovlju koji će zasigurno biti zabavan i dobar. U Jaski je XC liga za bicikliste, a u nedjelju Vihorov trening sa MTBO stazom, preciznom orijentacijom i naravno O-trčanjem. Okupljanje je u 10:30 na ulazu u spomen područje Dotršćina. Prognoza za vikend nije bajna, ali nije niti pretjerano loša.
Danas sam sa Pacom proanalizirao staze za Ačkov kup i sveli smo odluku na dvije opcije. Nadam se da ćemo idući tjedan znati na čemu smo sa ciljem. Imate li šta protiv distanciranog cilja? Da li vam se više sviđa cilj bez objekta, ali sa pravim ciljem u kojem se vide oni koji utrčavaju ili vam je svejedno? Želite li cilj sa pravim sanitarnim čvorom  ili može biti i TOI-TOI ili u šumi? Javite pa možda i odlučite o tome :) 

2 komentara:

  1. Nenad Mihaljević9. travnja 2010. u 22:16

    netko mi je sapnuo da na mtbo utrci u slovenj gradcu boje vihora s ponosom brane luka i nenad mihaljević koji su se među prvima prijavili. ma ne obečajemo medalje već solidan plasman i trudit ćemo se koliko god budemo mogli. poz.

    OdgovoriIzbriši
  2. Istina je. Sorry nisam vidio prijave već sam preuzeo popis prema infu u klubu. Eto sretno Mihaljevići i branite naše boje sa ponosom.

    OdgovoriIzbriši