27 listopada 2011

Sportska televizija

Jučer smo Ivo i ja odradili mali razgovor na sportskoj televiziji. Tema razgovora bila je orijentacijski savez. Sportska televizija već neko vrijeme svakodnevno emitira emisiju u kojoj se predstavljaju sportski savezi u Hrvatskoj. Uskoro će svoje minute po prvi puta na ovoj televiziji dobiti i naš Savez. Prije samog razgovora lijepo su nas našminkali (valjda da nas se ljudi ne preplaše ;) Desetak minuta priče brzo je proteklo, a dotakli smo se uglavnom samo osnovnih stvari koje opisuju naš sport i djelovanje. Naravno nismo zaboravili niti najveće uspjehe naših natjecatelja, odnosno osvajače medalji na zadnja četiri Svjetska prvenstva.
Termin prikazivanja će nam javiti pa kada ga saznamo proslijediti ćemo obavijest.

3 komentara:

  1. E, fuj! Vidjela! Muško s puderom! Bljak!
    Ne želim više muža TV zvijezdu.

    i.

    OdgovoriIzbriši
  2. Treba naglasiti u takvim prilikama i probleme oko financiranja od strane Zajednica športskih udruga jedinica lokalne samouprave, gdje se najveća sredstva izdvajaju za nogomet, dok se ostali, "mali" sportovi podcjenjuju i marginaliziraju. U takvim sredinama se jednostgavno koči razvoj drugih športova na takav način, npr. na jednoj nogometnoj utakmici može da se natječe samo 22 igrača-----gdje su ostali(nisu im tate dovoljno bogate da plate upravi da im dijete igra), kao i djevojčice....

    OdgovoriIzbriši
  3. Slažem se u potpunosti. Naročito je to problem u manjim sredinama gdje "funkcioneri" u lokalnim sportskim zajednicama ne znaju za nijedan drugi sport osim nogometa i eventualno košarke i rukometa. Njihovo znanje i edukacija je na razini onoga što se nalazi na TV-u i to je to. Ostali sportovi ne postoje i ne vrijedi ih njegovati. No ne vrijedi odustajati, jer konstantnim pojavljivanjem i zahtjevima može se barem mali kamenčić pomaknuti u pozitivnom smjeru.

    OdgovoriIzbriši