05 listopada 2011

Pripreme za Medvednicu i Zagreb open

Jučerašnje poslijepodne proveli smo na Medvednici. Nažalost noga još ne funkcionira kako treba pa je moj angažman bio više šoferski nego tehnički, ali Iskra i Ivana su na terenu odradili ono što je trebalo. Malo je još dorađena karta koliko je to moguće, a s obzirom da smo ionako rekli da će karta biti relevantna reljefno, a ne vegetacijski poslužiti će svrsi ;) Rekli bi Makedonci: "Nema da brineš". Dio koji je predviđen za srednje staze je pregledan i trčljiv što je najbitnije. Onaj dio koji mene brine je dio koji ne koristimo za trku, ali ukazuje na nevjerojatnu bahatost šumarije koja uništava sve pred sobom. Niti jedna isprika ili opravdanje ne može pokriti krš i lom koji su napravili na nekim padinama. Jednom riječju sramota, a da ne kažem kriminal.
Jedno je sigurno, klopa na domu "Runolist" je vrhunska i u nedjelju na trci možete isprobati sve što se nudi. Preporučamo štrudle, domaći kruh, puricu s mlincima.....

Prognoza za ovaj vikend se malo popravila i sada uz kišne kapljice imamo i sunce tako da nam se možda posreći. Jedino je temperatura i dalje niska, dakle jakne idu definitivno van iz ormara.

Nema komentara:

Objavi komentar