28 ožujka 2011

Sa svih strana Europe

Jučerašnji dan protekao je u danu precizne orijentacije. Krenulo se rano ujutro predavanjima u prostorijama kluba da bi se nastavilo praktičnim vježbama u parku Ribnjak i parku Maksimir. A dok su odrasli odrađivali teoriju i praksu u Ribnjaku mlade snage su odrađivale dječji trening. Sakupilo se tu polaznika oba tečaja u organizaciji Vihoraša, a i ostali zainteresiranih posjetitelja. Vremena su sve bolja i od kada je Sanja krenula sa dječjim treninzima evidentan je napredak svih koji su redovito sudjelovali.
Poslijepodne su se pridružili i oni koji su bili na Ribnjaku i sve je bilo spremno za pravu trenin utrku u preciznoj orijentaciji. Kada sam vidio zadatke moram priznati da sam se ugodno iznenadio pripremom koju je Ivek odradio za Maksimir, a Hoki za Ribnjak. Bilo je i iznenađujućih rezultata i neki novi su nas potpuno oduševili percepcijom i usvojenim znanjem. Nažalost imali smo i nepredviđeni događaj i povredu kod skupljanja kontrola, tako da su nam uzdanice za MTBO u Lušcu oslabljene.

A par stotina kilometara dalje jaglace i proljetno cvijeće zamijenio je snijeg i magla. Pada tu i tamo kišica no u višim sferama ipak prevladava snijeg. Nadam se da će se vremenske prilike popraviti i da ću visinske pripreme ipak moći odraditi kako je zamišljeno ;)

Nema komentara:

Objavi komentar