04 ožujka 2011

Novi treninzi za vikend

Snijeg je rekao svoje za ovaj tjedan i nadam se da će nam vikend biti koliko toliko suh da odradimo sve planirano. Karte i staze su spremne i sada nam treba samo vrijeme. Ako se netko odluči doći na trening u zadnji čas neka pošalje SMS. U svakom slučaju nedjeljni trening je zgodan, onako ne predugačak, a moglo bi se reći da su neke dionice elitaške. Za svakoga ponešto. MTBO trening je još pod upitnikom i u principu ćemo više znati kada sutra dođemo na Sljeme. Zainteresirani neke provjere kakvi su uvjeti porukom pa ćemo im reći da li će treninga biti ili će se prebaciti za drugi vikend. U svakom slučaju printer imamo sa sobom i ukoliko treba karta za svakoga će se printati na licu mjesta. Za članove kluba treninzi su besplatni, a za ostale 10 kn.

No prije vikenda idemo još jednom na okršaj kod Kreše koji svaku "zimu" brzo pretvara u ugodnu toplinu u tijelu za koju upotrebljava poseban set vježbi.

Iz tiska je jučer izašla i naša knjiga, odnosno priručnik "Orijentacija". Punih devedeset i osam stranica teksta, više od sedamdeset ilustracija i grafika. Promijenjena je i boja naslovnice pa smo sada u plavom izdanju. Uglavnom uložili smo puno truda i sati u izradu, a ideja za proširenje naravno još uvijek ima. No korak po korak, osmo izdanje je temeljito dorađeno i prerađeno i sada je na tržištu.

Nema komentara:

Objavi komentar