24 ožujka 2011

Nenina trka

Stigao nam je i prvi poziv za "Neninu trku" koja će se održati 10. travnja 2011. Nena je bila motor orijentacije u Jastrebarskom uz Cindru i Đanića. Nažalost njenim odlaskom Jaska je izgubila taj kotačić koji je povezivao i tjerao na organizaciju utrka, škola, kluba...Sječanje na nju postoji i eto barem jednom godišnje njoj u čast idemo put Jaske kako bi pružili potporu onima koji će možda ponovno pokrenuti taj kotačić.
U svakom slučaju ove godine "Nenina utrka" ide u ozbiljnom sprint kup izdanju. Dakle dijele se prvi bodovi u sezoni, a s obzirom na sprint utrku niti novi natjecatelji neće imati traume od prve utrke. Dapače moći će vidjeti orijentaciste u jednom lijepom, brzom i atraktivnom izdanju. Probajte si naći vremena i svakako se prijavite za trku.
U međuvremenu možete sudjelovati na još dva natjecanja. U subotu 02.04. u Međimurju možete na MTB orijentaciju. Lužec je poprište okretanja kotača, a nadam se samo da će vremenski uvjeti biti bolji nego na zadnjoj utrci kada smo trčali po pravom potopu.
U nedjelju kreće i novi format štafetnog kupa. Prije nekoliko godina uz ideju koju sam dao da uvedemo sprint kup Hrvatske, dao sam i ideju da uvedemo štafetni kup Hrvatske. Sprint kup se održao od onda, a štafetni kup je nekako potonuo u zaborav. Ove godine kreće ispočetka. Osobno mislim da ću preskočiti utrku  zbog činjenice da mi je format kategorija neprilagođen za djecu mlađeg uzrasta i veterane što znači da ne mogu doći cijele obitelji, tako da će mlade snage kluba preuzeti mjesto u štafeti. 

Nema komentara:

Objavi komentar