02 listopada 2009

Via Baške Oštarije



Kiša pada, temperatura pala na 15 stupnjeva i naravno da je to dan kada treba održati niz predavanja tamo negdje daleko. Šta se može, sve za popularizaciju orijentacije. Tečajci su eminentni djelatnici jednog našeg turističkog otoka. Tko zna možda nam se sezona preseli i nešto južnije u dogledno vrijeme.

Vihor ruši sve svoje rekorde po broju trkača u Veneciji. Za sada nas je 53. Baš me zanima hoćemo li biti najmasovniji klub. Kada smo već pomislili da smo neke drage prijatelje izgubili u šumi atletskih, trekerskih i pustolovnih trka eto njih nazad na završetak sezone. Baš mi je drago da vide i jednu lijepu masovnu trku. Termin očito svima odgovara jer polako završavaju sezone u svim outdoor sportovima pa eto svi hcvataju još ono što je ostalo na "tržištu". Naravno kao ugrijavanje pred Veneciju ide naša "Zagrebačka trka". Prijave su otvorene i počnite ih puniti. Klinci su već prošli brojku 40 :)

Dobra vijest je da će ISAR 2010 definitivno zaživjeti. Pripremite se za još zanimljivije izdanje najbolje hrvatske pustolovne utrke u režiji Igora. Vihor će kao i prošle godine pomoći maksimalno koliko može, a nadamo se da ćemo prijaviti i više ekipa. Postoje naznake da bi osim Ultra i Light staze bila organizirana i jedna mini staza od 20tak kilometara za one koji nisu baš toliko spremni da odrade cijeli dan na stazi. Termin je srpanj iduće godine. U mom kalendaru je podebljan debelo crvenim :)

Nema komentara:

Objavi komentar