13 listopada 2009

115+87=203


Brojke iz naslova govore koliko nas bude u nedjelju na trci. Prva brojka će se vjerojatno malo mijenjati, ali druga će zasigurno još narasti, jer je rok za dječju trku nešto kasniji. Tko zna možda po prvi puta bude više startova na dječjoj utrci od onih na "velikoj utrci".

Pomalo se mogu vidjeti i favoriti po kategorijama. Kod veterana su skoro svi prisutni. Nedostaje samo Tomo. Kod veteranki je Neda ta koja bi trebala prva utrčati. Kod seniorki će biti zanimljivo. Vinka, Eva i Antonija su na startnoj liniji, a i naša Nevija bi se mogla umiješati. To naravno ne znači da netko drugi od 20tak prijavljenih cura neće iznenaditi.

Seniori su ponešto prorojeđeni i moj tip je na Matiji Razumu koji ima debi u seniorima na "Zagreb openu". Naravno tu je i najbrži "poštar" Ivan Draušnik koji je uvijek postizao izvrsne rezultate u Zagrebu...Kod juniora dajem laganu prednost Mariu Štambuku koji me redovito rastura na treningu, a juniorke bi trebala pobjediti Iva Štambuk. MŽ 14 kategorije biti će potpuno neizvjesne. Nina Viktoria bi trebala imati laganu prednost, ali Dora Težak i Iva Lovrec pokazale su da je mogu dobiti. Luka Mihaljević je favorit u muškoj 14. Nedostaje mu prijatelj Patrik Malnar, no i ostalih deset pokušati će ga dobiti.

Jučerašnji dan iako je bio tmuran i kišan završio je vrlo kvalitetnim treningom i prekrasnim zalaskom sunca. Dok smo mi odrađivali desetu seriju stepenica na horizontu se sve zacrvenilo. Drugi dio treninga na nasipu protekao je u preskakanju lokvi i trčanju uglavnom po mekanoj podlozi jer je ona bila manje mokra. Na kraju klasika, Mario odlazi i ostavlja me u prašini tek toliko da se zna tko je brži i jači :)

2 komentara:

  1. Klinci su dogurali do 105 prijava. Još 10 i organiziramo trku za odrasle uz dječju trku, a ne obrnuto :)

    OdgovoriIzbriši