30 listopada 2009

Gužva je, a ja bi opet na U2


Bliži se kraj godine i sada je doba kada se radi punom parom, a novi poslovi samo stižu. Zahuktava se i jedan veliki projekt koji radimo sa jednom nakladničkom kućom koja ne djeluje samo u Hrvatskoj već je prisutna i u dobrom dijelu Europe. No o tome kada bude vrijeme.

Sutra smo na Solarskima. Veselim se konačno i još jednoj štafeti, a veseli me da će iduće godine biti sigurno dvije štafete u kalendaru, a možda iskrsne još koja.

Trenira se pomalo i pogledi su već polako prema idućoj godini. Pitanje je da li se opet boriti za reprezentaciju ili konačno otići na godišnji odmor. Zadnji puta smo pohodili Egipat kada smo se odlučili na odmor, a iduće godine tko zna. Aranžmani su sve povoljniji, a još nismo bili u Grčkoj, Turskoj, možda skoknemo i do Estonije.
Čuo sam da U2 u Helsinkiju ima koncert tijekom srpnja pa se može spojiti ugodno s korisnim. Recimo odeš u Latviju na 6 dana trke, pa u Talin na razgledavanje, ukrcaš se na brod i pređeš u Finsku. Navečer si na koncertu, a drugi dan trčiš po finskim močvarama. Nakon toga uhvatiš brod do Stockholma i neki rent-a-car pa odeš na O-ringen. Samo par dana nakon najveće Svjetske trke već ideš nešto sjevernije na ETOC i dok ne trepneš prođe vrijeme i na putu si za Trondheim. Odradiš WOC ili WTOC ili popratnu trku i nakon svega se još ukrcaš na krstarenje norveškim fjordovima. Vratiš se za mjesec dana doma i pun si energije i priča za nove radne pobjede. Eh, a onda dođe zbilja staviš sve to na papir, podvučeš crtu i shvatiš da imaš možda novaca za 5 dana Slovenije, a godišnjeg za još dodatnih 7 dana morai.

No treba barem maštati o svemu pa se možda nešto od toga i ostvari. Bitno je vjerovati.

2 komentara:

  1. opa! meni kazu da imam bujnu mastu. Al vidim da si gori od mene :)
    Nadam se da ce ti se barem 50 posto toga ostvariti, ako ne i sve :)
    Sanja

    OdgovoriIzbriši
  2. Ah čuj da nema takvih razmišljanja ne bi bilo puno toga u životu. Na taj način je nastao i Zg open. Kada smo se jednom prilikom vraćali iz kluba prelazili smo preko Trga i rekao sam jednog dana ovdje će biti start naše trke. I bi tako, a iduće godine ide deseto izdanje. Treba biti strpljiv i uporan u onome što želiš. Ne odustajati

    OdgovoriIzbriši