01 listopada 2009

Trening sa ekipom


Svaki trening je poseban po nečemu, ali trening sa ekipom je uvijek posebniji. Možeš odraditi teške vježbe sa puno manje muke, a da ne kažem da radiš sve sa većim intenzitetom nego što bi radio sam. Ekipa te vuće, stimulira, daje dodatni motiv i olakšava dane kada ti se baš i neda. Prošlu zimu skupilo bi nas se i dvadesetak na -10 i odradili bi trening. Sam vjerojatno nebi ni u ludilu provirio nos iz toplog okruženja.

Jučer nas se sakupilo sedmero. Krešo još uvijek odrađuje školske obaveze, ali mi smo sve uredno po planu i programu odradili. Sve skupa desetak kilometara sa zagrijavanjem, istezanjima, intervalima, rastrčavanjem...Uvijek me oduševi činjenica na zadnjem intervalu kada misliš da ljujdi više nemaju snage oni se dodatno napale i izvuku iz sebe sve samo da te natjeraju da i ti ideš brže :)
Koliko je teško, toliko je i gušt.

Za subotu ću biti u komi jer se vraćam sa službenog puta tijekom noći tako da je mala vjerojatnost da ću biti odmoran i spreman. No neki puta baš u tim trenucima kada trebaš odmora izvučeš još koji atom snage više i odradiš sve kako treba. Startne liste su objavljene i po prvi puta ove godine valjda nemam zamjerki. Kategorije se ne miksaju, intervali su OK. Eto uz malo truda svi zadovoljni.

Jučer smo vidjeli i Matjaža u Zagrebu. Trči sa kartom po Bundeku i valjda nadoknađuje sprint na koji nije smio doći. Možda nam se koji puta i pridruži dok malo pohvata konce po Zagrebu.

Uživajte u jeseni i prijavljujte se za Veneciju. Trenutačno smo na 99 prijava. Mogao bi to biti rekord po broju koji je išao sa nama. Imali smo doduše jedne godine autobus od 90 i nešto mjesta. Bila mu je to prva vožnja i u tom trenutku je bio najveći autobus u Hrvatskoj. Poslije ga baš nisam često viđao.

Nema komentara:

Objavi komentar