06 listopada 2009

Nova karta


Jučer je bio dan za izlete u zagrebačkim školama, a naš klub ne miruje. Dio entuzijazma prenijeli smo i na članstvo pa su tako Ivica i Sanja ne budi lijeni napravili u Zagorju kartu pod nazivom "Vuglec Breg". Napravili su i stazu, trku, vremena, proglašenja, medalje. Ma super. Svaka im čast na trudu. Daj Bože još takvih entuzijasta u našem sportu. trebalo je otići nekoliko puta tamo, izreambulirati teren, nacrtati sve skupa u OCAD-u, a kasnije i realizirati trku za 60tak klinaca.
Dok su tako neki uživali u Zagorju mi smo nastavili sa našim treninzima. Polako opet dolazimo u fazu mraka. Bundek je očito lokacija koja odgovara mnogima pa nas se jučer sakupilo dvanaest. Krešo je opet sa nama i treninzi su raznovrsniji i zanimljiviji.

Vozili smo tačke po travi, pumpali i pljeskali na sklekove, mučili se u izdržaju, grizli su nas mravi... nakon vježbica rastezanje pa kilometraža sa intervalima. Kada je veća grupa uvijek se nađe netko tko ispali u nekom trenutku. Tako je bilo i ovaj puta. Nakon lakšeg tempa na početku, Vlado je napalio prvi interval koji smo svi zajedno izdržali, ali nakon njega Vlado posustaje i ide lagano. Darkić se još drži, ali na drugom intervalu popušta, a naravno nakon trećeg intervala Mario me još odšprintao samo da pokaže na koga možemo računati u godinama koje dolaze. Atmosfera kao i uvijek dobra i zabavna. Uvijek je nekako gušta napraviti trening kada nisi sam. A da smo pošteno odradili trening govore i mokre majice i znoj.

Što se mene tiče nogice, zglobovi i tetive su izdržali sezonu, ali stara boljka na ruci više nije bezazlena i čini mi se da ću morati uskoro na nešto ozbiljniji pregled. Nadam se samo da je stvar bezazlena i da se može riješiti relativno normalnim putem.

1 komentar:

  1. Nije problem što je Krešo opet s nama, nego što je s nama i njegov plavi fascikl!

    ivana

    OdgovoriIzbriši