20 srpnja 2011

Maruševec - MTBO trening

Jučer je lokacija bicikliranja bila po Maruševcu. Okupilo smo se kod dvorca Maruševec koji je u međuvremenu prešao u privatne ruke i oko njega se nalazi cijeli niz tabli o privatnom posjedu. Sve je lijepo pošišano i uređeno, ali nigdje žive duše. Smjestili smo naš autobus, kamion i auto taman na granicu posjeda i odradili terensku vježbu. Stazu dugačku gotovo osam kilometara najbrži su prošli za nevjerojatnih 47 minuta s tim da su pokupili i deset kontrolnih točaka. Iako staza nije bila preteška postignuto vrijeme predstavljalo bi pravi izazov i za prave MTBO vozače.
Na cilju još jedan test. Sanja je veselo skakutala okolo i spuštala gume svima, a naročito se guštala na zadnjim kotačima. Naravno vježba se sastojala od popravka gume i mijenjanja iste. Situacija koja se redovito događa na terenu. I na kraju da sve skupa ne prođe glatko imali smo i jednu akciju traženja no kako to obično biva izgubljena se sama pronašla i snašla te došla autom na cilj. Da stvar bude još bolja vozača je nagovorila da ju vozi po karti kako bi sakupila barem dio kontrola. Što radi ženski šarm.

Danas se vraćamo na cestovnu varijantu. Slijedi nam brdoviti dio oko Štrigove i novih 30tak kilometara pedaliranja. Sve je to dobar trening i zagrijavanje za subotu kada nam slijedi tura od cca. 80km. Živi bili pa vidjeli.

Evo i ponešto fotografija sa zadnjih vježbi orijentacije i predavanja

Nema komentara:

Objavi komentar