09 studenoga 2010

MTBO zavšnica kupa

Vikend dok smo mi bili u Mađarskoj ostatak kluba odradio je još jednu organizaciju trke. U suradnji sa OK Kapelom organizirano je dvodnevno MTBO natjecanje na Dotršćini. Karta je prilagođena za MTBO, a vrijeme je poslužilo i natjecatelje i organizatore. Osim naravno većeg broja domaćih biciklista na startu su se našli i natjecatelji iz Slovenije. Ukupno je nastupilo četrdesetak natjecatelja. Neki od njih i po prvi puta u ovoj orijentacijskoj disciplini. Iako je na neki način sa preciznom orijentacijom MTB orijentacija u sjeni događanja orijentacijskog trčanja, trke koje se organiziraju su redovito atraktivne i zanimljive. Doduše ovo je i disciplina koja je ipak i nešto opasnija od drugih i treba dobro znati voziti bicikl kako bi se izbjegli neželjeni padovi. Moje sjećanje po tom pitanju nije baš najbolje i još uvijek me ožiljci podsjećaju na gotovo fatalan pad na mtbo treningu na Bundeku ovo proljeće. No vrijeme liječi sve rane pa ću valjda u dogledno vrijeme opet na bicikl.

Koliko čujem trka je prošla u redu, svi su bili zadovoljni, a ponešto slikica i komentara možete vidjeti na slijedećim linkovima:
Za ovu sezonu smo skoro gotovi što se tiče organizacija. Vjerojatno nam još slijedi dječja utrka za Svetog Nikolu i onda pauza. Vrijeme je za zimske pripreme.

Fotografija na postu  Sanja Žužić - slikao: Vedran Berković

Nema komentara:

Objavi komentar