17 prosinca 2009

Snježne radosti



Treninzi u snježnim uvjetima uvijek su bili nešto posebno i drugačiji od onoga što inače doživljavamo na treningu. I dok smo tako trčali po snijegu okolica je upravo mamila na jedan noćni orijentacijski trening. Sve si razmišljam da slijedeći puta uzmem i nešto karata sa sobom pa da umjesto zagrijavanja odradimo neki trening sa kartom. U svakom slučaju najaviti ćemo i to ako se odlučimo na tu verziju treninga.

ZG O treninzi se nastavljaju. Bilo bi lijepo da smo još masovniji, ali što se može. Treninzi su otvoreni za sve zainteresirane i treba se samo pojaviti u navedeno vrijeme na navedenoj lokaciji.

Kreće i ludnica blagdanskog shopinga. Srećom večinu poklona sam već pospremio na sigurno u kući tako da se nadam da neću morati one zadnje dane provoditi u kaosu koji vlada zadnjih godina po trgovačkim centrima.

Sezona skijanja je i službeno počela i moram priznati da se osjeti kriza. Interes je puno manji, a i oni koji uspiju posložiti financije gledaju kako da prođu što jeftinije odričući se svega suvišnog samo da budu na snijegu. Jednom kada kreneš u skijanje to je jednostavno tako. Gušti su jači od razuma i novčanika. No dobro vjerujem da se većina neće vratiti u doba Kostelića, kampiranja na snijegu i glodanja špeka i luka na samom skijalištu.

A danas objavljujem i ekskluzivu. Dva naša prijatelja našla su se u jednoj dalekoj zemlji u prijateljskom zagrljaju. Služba je služba, a kada dođe i družba kamo sreće. Dečki puno pozdrava i pazite na sebe.

Nema komentara:

Objavi komentar