03 prosinca 2009

Djecja trka


I dok se mrak spušta nad Zagreb mi dovršavamo zadnju ovogodišnju trku u našoj organizaciji. Dječja trka Svetog Nikole koliko god to neki mislili nije baš jednostavna za organizaciju. Na dječjim trkama čovjek mora paziti na niz drugačijih segmenata od uobičajene organizacije utrka, ali na kraju sve skupa vrijedi truda kada vidite sve te silne klince kako uživaju trčeći po šumi, parku...

Sa zadnjim rokom prijava koji je danas skupilo se 147 mališana koji će u nedjelju krenuti u obilazak kontrolnih točaka. Tema likova na kontrolama je opet aktualna, a tko su likovi vidjeti ćete ako dođete na utrku. Udruga PUŽ kao i svake godine postaviti će svoj prigodni štand sa ukrasima za Božić pa ako i nemate dijete koje bi trčalo dođite pripomoći ovoj udruzi kupujući ono što nude. Za one koji ne znaju PUŽ je udruga roditelja sa djecom posebnih potreba, a dio djece sudjelovati će i na utrci što hodajući, što u kolicima.

jučer nas se na treningu sakupilo desetak, a zbog privatnih obaveza nije bilo trenera pa smo napravili jedan lijepi lagani trening kao uvertiru u ono što nam slijedi idućih mjeseci. U subotu nastavljamo sa zajedničkim treninzima. Okupiti ćemo se u 10:30 sati na stadionu Svetice pa eto svi ste pozvani. Ako netko želi doći samo izmjeriti inicijalno stanje također može doći.

Ono što ne ide po planu je moja rehabilitacija. Bolovi ne prestaju i očito je da prvi krug terapije nije pomogao. Doktorica kaže mijenjamo sa struje na laser, ali koliko će to pomoći kada ne znamo točnu dijagnozu nisam baš siguran. Po svemu sudeći privatna praksa će morati doći u obzir.

Nema komentara:

Objavi komentar