22 prosinca 2009

Božić nam dolazi


Još je nekoliko dana do Božića. Ako snijeg izdrži nakon dugo vremena imati ćemo bijeli Božić. Domjenci su unatoč krizi u modi i svako malo negdje se nešto dešava. Hrane stvarno ima u izobilju. Htjeli ili ne htjeli nakupi se tu ponešto kila viška koje treba skinuti u siječnju. Jedina prokušana metoda je trčanje, pa zato nakon što odradite sve one gozbe dajte si malo vremena i truda i skoknite do Maksimira, nasipa ili gdje Vam paše i potrošite koju kaloriju.

Oni željni malo ozbiljnijeg treniranja mogu se pridružiti Alenu koji organizira još jedan trening kamp. Lokacija još nije poznata, ali u svakom slučaju tko ima vremena i ponešto novaca neka se pridruži.

Sutra je još jedan od Zg treninga pa navratite tako da možete u miru jesti iduće dane. Krešo je još uvijek u blagom izdanju i ne forsira nikoga pa iskoristite priliku za uživanje u trčanju. Tu i tamo koji trbušnjak ili sklek neće nam škoditi.

Jeste li okitili bor, odnosno jelku? Na Kvatriću se nalazi cijela šuma. Mogla bi se prava karta napraviti koliko je toga na prodaju. Sudeći prema cijenama bojim se da će ta šuma tamo i ostati.

Nema komentara:

Objavi komentar