09 prosinca 2009



Od sutra sam na sniježnim padinama. Snijeg i dalje pada u brdima i ako bude kao lani moglo bi biti idilično i pomalo zahtjevno za vozače. Smještaj na brdu uvijek iziskuje uz zimske gume i lance, gurače i tople rukavice...poneku lopatu za utrpavanje auta.

Orijentacijska sezona je i službeno završena. Zadnja trka je iza nas, brojčano vrlo uspješna, a jučer je održana i sjednica IO HOS-a. Radna atmosfera, kvalitetne diskusije, mnogo mišljenja i što je najvažnije ne bježi se od posla. Proglašenje kupova ide iza školskih praznika, dakle računajte na tjedan iza tamo negdje oko 15. ili 16. siječnja. Silomk prilika idemo dalje na funkciji direktora reprezentacije, ali od ove godine nadam se uz pomoć izbornika seniora, juniora... Natječaji će se uskoro raspisati za mnogo poslova pa tko ima volje pomoći neka se javi.

Danas imamo još jedan zajednički trening zg orijentacista. okupljanje je standardno u 17:45 kod zapadnog dijela Bundeka (ispod mosta), a u subotu je dogovor na Sveticama u 10:30.

Slijedeća dva četvrtka od 19.30 sati u prostorijama kluba na Ribnjaku možete se doći prijaviti za tečaj SportIdenta. Ponesite prenosno računalo, a oni koji imaju stanicu za očitavanje od Nove godine i nju.

Nema komentara:

Objavi komentar