25 studenoga 2009

Odmaramo

Još par dana i prošao je godišnji odmor od trčanja. Sve mi je nekako čudno kada ne odem trčati, ali moram priznati da paše. Nevjerojatno je to koliko vremena oduzima trening i pripreme, dolasci, odlasci, tuširanje... S druge strane trening osim naravno fizički, uječe i psihički na osobu koja trenira te ponekad stvarno relaksira i izbacuje onu negativnu energiju ili razbija pritiska od posla, obaveza i briga.

U subotu krećemo sa prvim zajedničkim treningom zg klubova. progledati ćemo na prste i onima koji nisu baš u zg klubu, a imaju želje trenirati. Ako bude sve u redu u subotu ćemo napraviti i jednu inicijalnu provjeru pa ako netko inače ima želju isprobati koliko je brz na 3 ili 5km neka se javi.

Još su dva dana do Skupštine. koliko sam upoznat većina stvari je spremna, klubovi također i biti će to jedna lijepa izborna večer ;) Tko je sa većinom je sa većinom, a tko nije bože moj. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, može ga iznijeti, a na većini je da odluči da li se slaže sa time ili ne. Prošlo je doba halabuke i prepadanja.

Nema komentara:

Objavi komentar