09 studenoga 2009

Spartacus kupa



Bilo je dobro, prohladno sa malo kišice u nedjelju. Ivana rasturila drugi dan i bila druga iako je zakasnila na start preko 3 minute. Jan odradio dvije trke. Ja isto.

Iako su staze bile podugačke (oko 10km) to mi nije bio neki problem. Više sam se borio sa svjetlo-zelenim rastereom koji je čas prohodan, a čas ti treba mačeta. Dijelove terena trčiš 5 po kilometru, a onda stopiranje i ulaz u zelenjavu. Tu je trebalo biti oprezan jer se lako gubilo dragocjene minute. Kada sve skupa zbrojim prvi dan oko 7 minuta viška, a drugi dan oko 6 minuta. Da sam to izbacio bio bi čisto zadovoljan. Ovako moglo je i bolje. Trka sama po sebi solidna. U principu se uvijek iznenadim koliko Mađari ne štede veterane.Okupilo se oko 800 ljudi, a Hrvata dvadesetak.

Japetić je imao interni okršaj u MB kratkoj, a Matija je naravno bio najbolji. Falilo mu je samo 13 sekundi da i u ukupnom poretku bude 3. Sve si razmišljam da i kod Vihoraša napravimo jednu takvu trku godišnje gdje bi svi trčali u istoj konkurenciji onako za gušt i zafrkanciju.

Nema komentara:

Objavi komentar