20 kolovoza 2010

Srebro i dvije bronce

Što reći kada Hrvatska osvoji tri medalje na velikim IOF natjecanjima. Europsko srebro Zdenka i Ivice, Ivina svjetska bronca i ekipna bronca Ive, Ivice, Zdenka, Jasminke i Dalibora su nešto nevjerojatno i neopisivo.
Više o svemu idući tjedan, a za sada samo čestitke još jednom svima. Ovime je kolekcija hrvatskih medalja povećana na pet čime se svrstavamo u rijetke zemlje koje imaju toliko odličja sa velikih Europskih i Svjetskih natjecanja.
Kapa dolje ekipo, a ono što je najbolje je da je i zlato bilo blizu, a da ne pričam o tome kako je bila prilika za barem još jednu medalju. Hrvatska je ovime definitivno stekla status renomirane orijentacijske sile u preciznoj orijentaciji. Kada ekipno pobijedite domaćina Norvešku na njegovom domaćem terenu onda znate da nešto vrijedite u Svjetskim okvirima. Prepoznali su to i dužnosnici IOF-a i više ne smatraju našu medalju kao slučajnom.
Žao mi je jedino što nisam bio tamo da doživim i ove dvije bronce, ali iznimno smo bili ponosni kada smo čuli vijest u bespućima gdje smo se nalazili.

Nema komentara:

Objavi komentar