19 lipnja 2009

Sastanci sim-tam

Bliži se ljeto i godišnji odmori pa svi žele odraditi još neke poslove prije nego krene sezona kiselih krastavaca. Jučer sastanak u Lučkom na kojem osim što smo gledali avione i jedrilice dobivamo packe i stezanje remena do kraja godine od poslodavaca. Nažalost situacija nije bajna i treba preživjeti ovu sezonu, a vjerojatno i iduću. Rebalansi se opako prijete i nakon ljeta, a to znači manje novaca za sport. Kada smo već kod aviona svaka čast pilotima koji se usude sjesti u cesne i njihove inačice koje se tamo nalaze jer da fičeku daš krila to bi bila limuzina prema onome šta oni tamo imaju.
Danas sastanak u HOO-u. Vijesti slične, HOS u stečaju (ne naš već onaj odbojkaški), klubovi grcaju u dugovima, sponzori odustaju, a mi došli sa novim zahtjevima za kategorizaciju. Sastanak smo odradili, prijedloge predali, a šta će biti od svega ostaje da vidimo na jesen kada bi Skupština trebala prihvatiti nove prijedloge. Loptica između HOO-i paralimpijskog odbora i dalje leti i nikako da riješimo status našeg viceprvaka Svijeta. Prošla je godina, a državni aparat šuti i lomi na leđima malih. Žalosno. Da je Hoki tri puta puknuo loptu u Maksimiru već bio barem imao pun novčanih i status vrhunskog sportaša. To što je drugi na Svijetu nije nikoga briga. No ne posustajemo, borimo se dalje.

Prognoza za vikend katastrofa, potpo, grmljavina, olujna bura, temperatura od 15 stupnjeva. Uglavnom ne baš lijepo. No dobro pohodićemo Rijeku i Lokve kakvi god uvjeti bili, a poslije kud nas nanesu noge. Sigurno je samo da se ne vraćamo u Zagreb.

Nema komentara:

Objavi komentar