05 travnja 2011

Vihoraši prvaci Hrvatske u MTB orijentaciji

Sezona je počela i u MTB orijentaciji. Na "Sajmenim danima" sakupilo se pedesetak natjecatelja iz Hrvatske i Slovenije. Vihoraši kao i obično u velikom broju i u gotovo svim kategorijama. Iako rezultati još nisu objavljeni prvaci Hrvatske na srednje staze se znaju. U najjačim seniorskim kategorijama to su Nenad Lovrec i Sanja Žužić. Sanji su se očito treninzi ove zime isplatili, a ovo je ujedno i mala utjeha za bicikl koji je netragom nestao tih dana. Čestitam novim prvacima.

Što se same staze tiče Lužec je opet tražio daleko više energije od drugih staza tako da su vremena pobjednika nešto viša, no to nije smetalo najboljima da uživaju u prekrasnom proljetnom danu i šumi te dobroj klopi na cilju..

U nedjelju krećemo put Jastrebarskog. Sprint sezona kreće novom (starom) lokacijom oko dvorca Erdody, a nadamo se da će to ujedno biti i vjetar u leđa klubu u Jaski da ponovno krene sa radom. Za sada je prijavljeno oko sedamdesetak natjecatelja, ali ta će brojka sigurno tijekom dana narasti na više od stotinu.

Nema komentara:

Objavi komentar