28 veljače 2011

Vikend bez odmora

U četvrtak je sve krenulo, a završilo je kasno jučer navečer. Između ta četiri dana toliko akcije i događaja da je to trebalo izdržati. Tečaj orijentacije u našim prostorijama počeo je u četvrtak navečer uvodnim predavanjima i pripremom za ono što slijedi idućih mjesec dana.
U petak je čak četri Vihoraša sudjelovalo na međunarodnoj konferenciji "Kondicijska priprema sportaša". Naš trener Krešo dobio je dodatne inspiracije i već na poslijepodnevnom treningu imali smo prilike odraditi neke nove dijeliće onoga što smo čuli. U subotu je Krešo nastavio upijati znanja na Konferenciji, a ostatak ekipe odradio je jutarnji trening sa tečajcima. Već nekoliko sati kasnije svi smo opet u školskim klupama i radimo analizu treninga i nova predavanja za polaznike tečaja. U pauzi između predavanja organizirana je još jedna praktična vježba u Ribnjaku. Vrijeme nam nije išlo na ruku, ali u nedjelju ujutro nitko nije odustao i opet nas se pedesetak skupilo na jutarnjem treningu. Poslijepodnevna analiza i predavanja trajala su gotovo do sedam sati navečer.
Polaznici tečaja su ovaj vikend odradili tri treninga i više od šest sati vrlo kvalitetnih izlaganja. Čak i mi koji smo slušali predavanja već više puta, mogli smo nešto naučiti jer su predavači iznosili i neke nove činjenice. U svakom slučaju novi koncept škole pokazao se do sada kao vrlo uspješan. Malo je naporno za nas koji ga provodimo, ali zahvaljujući podijeli poslova nadopunjujemo se i sve skupa ide relativno glatko. Slijedeći vikend krećemo dalje. Dva dana po istom konceptu i nova predavanja. U nedjelju je ujedno na programu i MTB orijentacija pa ako netko ima želju doći na trening neka se javi najkasnije do četvrtka.

1 komentar: